DUF is van de grond…

Het op de markt brengen van een tijdschrift is, zeker als het gaat om een “bookazine” van 300 pagina’s, bijna net zo lastig en tijdrovend als het organiseren van een Mars-expeditie. Dat ondervond Suzanne Hertogs, een jonge Haagse grafisch vormgever en initiatiefneemster van DUF. Twee jaar geleden kreeg ze al een prijs voor het idee, een boektijdschrift voor jongeren van 12 tot 17 ; de officiele lancering (nog een overeenkomst met een ruimtereis…) vond pas vandaag plaats.

Deuteronilus, zij het onder een ander pseudoniem, is verantwoordelijk voor pagina 74 tot 77. Onder het motto “zet jij de eerste stap op Mars?” worden de lezers van DUF voorgelicht over de mogelijkheid zelf deel uit te maken van de eerste expeditie naar een andere planeet.

Daarnaast staat het boekblad vol met andere artikelen waar je als puber de winter mee door kan komen, allemaal erg fraai vormgegeven. Gefeliciteerd, Suzanne en alle andere medewerkers, en nu op naar deel twee!

One thought on “DUF is van de grond…”

Comments are closed.