3D-Brillen zijn weer te koop

3d_brillen08sep07.jpgHet heeft iets langer geduurd dan gepland, maar de 3D-brillen-shop is weer open. De Mars Society is een van de grootste leveranciers van 3D-brillen en niet zonder reden. Heb je geen 3D-bril dan wordt het erg lastig om die fantastische 3D-foto’s van Mars-oppervlak te waarderen. Dus ga naar de 3D-shop en bestel er één.

Het onderstaand plaatje is nu een 3D-foto. Zo zonder 3D-bril ziet het er lelijk uit maar met komt de tong van Einstein op je af. Zo een brilletje is niet duur, ga naar onze shop en bestel er één.

Je koopt zeer waarschijnlijk een 3D-bril omdat je die 3D-foto’s van Mars wilt zien. Wordt je onweerstaanbaar aangetrokken door de rode planeet? Wil je meer weten hoe de mens ooit op Mars zal staan? Misschien is de Europese Mars Coventie iets voor jou. Twijfel je nu al niet, ga dan gelijk naar de inschrijvingspagina.

3d_brillen08sep07b.jpg

6 thoughts on “3D-Brillen zijn weer te koop”

  1. Hoi, ik heb dus van onze 3d-brillen medewerkster te horen gekregen dat 300 stuks mogelijk is 🙂 Als het goed is heeft ze al contact met je opgenomen.

Comments are closed.