War of the Worlds – als stripboek

wotw_22sep07_t.jpgWar of the Worlds blijft een mooi boek, een van de eerste Science Fiction die is gepubliceerd. H.G. Wells vertelt het verhaal van de eerste ontmoeting tussen buitenaardsen en de mensheid. In de negentiende eeuw komen de aliens van Mars en de martianen komen niet in vrede. Een boek vol rampen en geweld, door Hollywood dankbaar aanvaardt om te verfilmen. Nu is er ook het stripboek en deze is gratis te zien op het internet.

wotw_22sep07.jpg

Darkhorse is de uitgever en op dit adres is het stripboek te vinden:

www.darkhorse.com/zones/wotw/wotw_popup.php?p=.5

Ik weet niet hoelang het stripboek te zien blijft op de website van Darkhorse, dus wees er snel bij.

Kan je niet genoeg krijgen van Mars en Science Fiction? Misschien is dan onze European Mars Convention iets voor jou. Dit keer is Science Fiction een centraal thema. Voor inschrijvers is er de mogelijkheid voor een unieke rondleiding bij ESTEC, het ESA technologiecentrum in Noordwijk. Wees er snel bij, er zijn maar 25 plaatsen.