Mars Society in TIME Magazine Online edition

time_25mar08_t.jpgHet wereldberoemde magazine TIME heeft voor een van zijn “Pictures of the Week” de bemanning van het MDRS tijdens een simulatie uitgekozen. Dit is gratis publiciteit die we graag mogen zien. De foto is op de online versie van TIME te zien en we kunnen stellen dat de reikwijdte van deze site een stuk verder is dan die van onze site.

Het vertaalde onderschrift van de foto is het volgende:

Een reis naar Mars?

Twee leden van de Mars Society doen leven en werken op de rode planeet na op de Mars Desert Research Station, een gesimuleerde Mars-omgeving in Hanksville, Utah. De Mars Society legt zich toe op het aanmoedigen van de exploratie en vestiging van mensen op Mars.

time_25mar083.jpg

De link naar de TIME-pagina met de foto is:

http://www.time.com/time/picturesoftheweek/0,29409,1729779_1563251,00.html