Een Hill op de Hill

Een goede gewoonte in de blogwereld is het linken naar andere weblogs. Het idee is dat dit de bezoekersaantallen zal opdrijven en de populariteit van de blog vergroten. Een van de weblogs die ik regelmatig bezoek is de blog van Tom Hill, “Space, what now”. Tom Hill is de auteur van een gelijknamig boek over de toekomst van de ruimtevaart. Op zijn blog becommentarieert hij ontwikkelingen in de ruimtevaartwereld.

Afgelopen zondag, 13 augustus, besprak hij een ervaring die ons ook raakt. Tom is namelijk naar de Internationale Marsconferentie in Washington geweest. Dit sluit mooi aan bij de blogs van Artemis van de afgelopen week. Tom’s ervaring was positief en hij had goed kunnen netwerken in Washington, maar lees zijn zelf zijn commentaar:
http://www.spacewhatnow.com/#1155491056124