De Stichting Mars Society Nederland is een organisatie zonder winstoogmerk. Dit betekent dat we afhankelijk zijn van giften, subsidies en donaties. Sinds de oprichting kent de stichting daarom het donateursschap. Een stichting kent geen lidmaatschap, maar we zijn erg blij wanneer mensen hun steun betuigen aan onze zaak door middel van een jaarlijkse donatie.

Wat krijg je er voor terug?

Het welkomsgeschenk

In de eerste plaats is er het welkomskado: een keuze uit twee geschenken.

Gratis lidmaatschap op Voorwaarts Mars!

Daarnaast sturen we een exemplaar van de laatste twee nummers van magazine Voorwaarts Mars! Dit is om bij te lezen, want je krijgt bij elke nieuwe uitgave van Voorwaarts Mars! gewoon gratis een vers exemplaar opgestuurd.

Kortingen

Elk jaar is er ergens in Europa een Europese Mars Conventie, beter bekend als de "EMC". Hier komen leden, donateurs, geïnteresseerden, wetenschappers en vertegenwoordigers uit de lucht- en ruimtevaart bijeen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Mars te bespreken. Als donateur krijg je korting op de toegangsprijs van een EMC.

Je krijg een 3D-bril als geschek, maar als een flink hoeveelheid extra wilt hebben dan kan je de brillen als donateur bij ons met korting kopen.

Kosten donateursschap

Het lidmaatschap is € 25 voor volwassenen en € 20 voor jongeren tot en met 18 jaar en studenten met een geldige collegekaart.

Dus wacht niet langer en GEEF JE OP ALS DONATEUR!